Saturday, January 22, 2011

Andra veckan i Januari hade både jag och Emilia ledigt och barnen har fortfarande sommarlov så det var läge för en semestertrip. Vi packade tält och sovsäckar och begav oss till Motuekas campingplats.

Efter 5 timmar i bilen och en stunds tältresning slängde vi oss i campingstolarna och tog en Corona medan vi konstaterade att vi är amatörer när det gäller camping. Vissa tält runt oss var större än min första lägenhet och dessutom omgivna av BBQs, kylskåp, trädgårdsmöbler och gasdrivna lyktstolpar.
Vi tog en kvällspromenad runt campingplatsen och passerade ett par av alla fruktodlingar i området. Här odlas det Tangelo...

...och Kiwifrukt

Dessutom hittade vi ett hus med en trädgårsfontän bara marginellt mindre än en olympisk simbassäng.

Andra dagen, söndag, vaknade Amanda med halsont. Klockan 11.30 stegade vi in på campingens reception och frågade om det finns någon bra doktor vi kan besöka. Klockan 12.30 var Amanda och Emilia tillbaka efter att ha varit hos doktorn och hämtat ut antibiotika. Ja vi saknar verkligen Kroksbäcks vårdcentral, inte. efter läkarbesöket blev det lunch på Gothic.



Plats Nr.169:

Uno!
Kryp med egen ballerinakjol.

3 comments:

Anonymous said...

Riktiga semesterbilder. Känns ofattbart när man tittar ut genom fönstren här. Men vi närmar oss!!

Anonymous said...

Det där med campingupplevelsen känner vi igen från campingplats i Abletoft på Jylland 1979.De andra camparna tog sin kvällspromenad för att beskåda vårt lilla tält och vad jag kommer ihåg pekade och skrattade de åt oss. Men vi brydde oss inte!!

Anonymous said...

Ser somrigt o semestrigt ut .
Camping = småkryp fyyyyy
p o k f o f